Lounge Client

Platforma me e perdorur per te hyre ne Chat. E pershtatshme per tablet dhe celular
Hyr ne Chat


Mibbit Client

Platforme e perdorur nga nostalgjiket. E Pershtatshme per desktop
Hyr ne Chat


Kiwii Client

Platforma ekstravagante per te hyre ne chat. E pershtatshme per tablet dhe Celular
Hyr ne Chat

Chat Shqip - Albnetwork

Albnetwork eshte Chat Shqiptar me i vjeter ne Internet. Njihuni Online me djem dhe vajza Shqiptar nga e gjithe Shqiperia por jo vetem. Chat Shqip  Chat Kosovar  Parajsa Chat  Dardania Chat Bisedo Shqip ne Dhoma #Shqiperia 

Ky chat Shqiptar mbrohet nga e drejta e autorit dhe funksionon sipas nje rregulloreje te caktuar Lexoni rregulloren e plotë të kanalit #shqiperia

   Faqe Partnere:           Albnetwork.net    Albanian.chat    Bisedo.online      Njohje.Online     Albchati.com